SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun hedef büyüttü

Giresun hedef büyüttü

19 Şubat 2014 Çarşamba - 09:21




Bozbağ, takımın ortaya koyduğu müthiş çıkışla şehrin artık şampiyonluk havasına girdiğini ve Giresunspor’un da bunu başaracak güce ve inanca sahip old





Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor’da Başkan Mustafa Bozbağ, Sarıyer galibiyetiyle şampiyonluk ümitlerinin bir kat daha arttığını söyledi. Bozbağ, “Yakaladığımız fırsatları cömertçe harcamasak daha farklı da kazanabilirdik ama nihayetinde çok zor bir deplasmandan çok önemli 3 puanla döndük. Böylesine kritik bir deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi. Bozbağ, “Ligde üst üste aldığımız başarılı sonuçlarla lider Hatayspor ile aramızdaki puan farkını 7’ye indirdik. Kalan haftalarda toplayabildiğimiz kadar çok puan toplayıp, rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Bu yolda Yeşil- Beyazlı taraftarlarımızdan tek isteğimiz arkamızda durmaya devam etsinler. Onların desteğiyle bizim aşamayacağımız zorluk yoktur” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap