SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun huzura kavuşacak

Giresun huzura kavuşacak

14 Ekim 2015 Çarşamba - 01:18




Çotanakların Başkanı Bozbağ, cuma gününe kadar oyuncuların alacaklarının tamamını ödemeyi planladıklarını ifade etti. Bozbağ, Yeni Malatya maçı için d





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, maddi sıkıntıların bir kısmını aştıklarını söyledi. Cuma gününe kadar oyuncuların alacaklarının tamamını ödemeyi planladıklarını ifade eden Bozbağ, “Bankaya 1 milyon 200 bin TL’lik kişisel kredi başvurusunda bulunduk. Oyunculara belirli miktarlarda ödemeler yaptık ancak tam anlamıyla ödeme yaptık diyemem. Para geldikçe ödeme yapmaya devam edeceğiz. Cumaya kadar gecikmiş ödemelerimizi bitirmeyi planlıyoruz” dedi. Yeni Malatyaspor maçına büyük önem verdiklerinin altını çizen Yeşil-Beyazlı kulübün başkanı Mustafa Bozbağ, “Bu maç bahanesi olmayan bir maç. Bizim için Yeni Malatya karşılaşması iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Oyuncularımızın bu fırsatı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor. Onlara güveniyoruz. Kazanıp önümüze yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Ayrıca tüm yeşil-beyazlı taraftarları bu maçta desteğe bekliyoruz. Onların vereceği destekle birlikte sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap