SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun Pendik'e bileniyor

Giresun Pendik'e bileniyor

02 Kasım 2013 Cumartesi - 09:20




Bozbağ, Giresunspor’u hak ettiği yere taşımak ve üst sıralardaki takımları yakalamak için Pendik maçını kazanmak zorunda olduklarını açıkladı.





BAŞKAN SÖZ ALDI Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor’da gözler Pendikspor maçına çevrildi. Geçtiğimiz hafta Göztepe’ye mağlup olarak yükselişine son veren Yeşil-Beyazlı ekip kendi sahasında ağırlayacağı rakibini devirerek yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor. Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, zorlu müsabaka öncesinde teknik ekip ve futbolculardan 3 puan sözü aldı. BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR Pendikspor maçından mutlu sonla ayrılmaları gerektiğinin altını çizen başkan Bozbağ, “Giresunspor’u hak ettiği yere taşıyabilmek için özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Zirveye bir adım daha yaklaşabilmemiz için Pendikspor maçından alacağımız sonuç çok büyük önem taşıyor. Teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyorum” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap