SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'a zafer yakişir!

Giresun'a zafer yakişir!

14 Ekim 2017 Cumartesi - 12:40




Bu akşam deplasmanda Gazişehir Gaziantep’e konuk olacak Yeşil-Beyazlılar, rakibini devirip namağluğ liderliğini sürdürmenin peşinde.





TFF 1. Ligi’nin namağlup lideri Akın Çorap Giresunspor, lige verilen milli maç arasının ardından bugün yeniden sahne alacak. Yeşil-Beyazlılar, 8. hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep ile kozlarını deplasmanda paylaşacak. Geride kalan 7 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 15 puanla lider Çotanaklar, Gazişehir Gaziantep’i de devirip, hem haftayı kayıpsız geçmek hem de liderliğini devam ettirmek amacında.

Öte yandan Giresunspor’da bu akşamki maçta sarı kart cezalıları Caner Arıcı ve Onur Demir forma giyemeyecekler. Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin’in sağbekte Caner’in yokluğunda Berkan Yıldırım’a ilk 11’de forma vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Diyadin’in, Onur Demir’in yerine de stoperde Çağlar Birinci’yi görevlendirmesi muhtemel görünüyor.


HAKEM: Abdulkadir Bitigen

SAAT: 18.00

STAT: Gaziantep


YAYIN: beIN SPORTS MAX 1

G.Ş. G.ANTEP

Stachowiak

Ahmet

Yasin


Özgür

Sinan

Murat

Muhammet

Gökhan


M.Erdem

Webo

Del Valle

A.Ç. GİRESUN

Anıl


Berkan

Çağlar

Özgür

Hüsamettin

Dodo


Dimitriadis

Korkishko

Recep

Dialiba

Dale

Eksiklerimiz bahane değil

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin kendilerini zorlu bir haftanın beklediğini belirtirken eksikleri asla mazeret olarak görmediğini söyledi. Diyadin, “Antep deplasmanında sahaya her zamanki gibi kazanmak için çıkacağız. Eksik oyuncularımızın yerine forma giyecek isimlerin görevlerine en iyi şekilde yapacaklarına ve arkadaşlarını aratmayacaklarına inanıyoruz. Rakibimizi yenip evimize 3 puanla dönmek ve liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Koltuğu bırakmak istemiyoruz

Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'un başkan yardımcısı İbrahim Özkul, liderlik koltuğunu bırakmak istemediklerini söyledi. Özkul, "Sahamızda üst üste iki beraberlik alarak kaybettiğimiz puanları Gazişehir Gaziantep deplasmanında telafi etmek istiyoruz. Galip gelip üç puanı hanemize yazdırmayı hedefliyoruz. Liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz. Kendi oyunumuzu oynarsak her zaman iyi sonuçlar alırız." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap