SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor okeye dönüyor!

Giresunspor okeye dönüyor!

12 Nisan 2015 Pazar - 10:33








Geçen hafta Kayseri deplasmanından hüsran bir oyun ve skorla dönen Giresunspor, Adanaspor karşısında da bekleneni veremedi. Maçın başından sonuna kadar yeşil-beyazlı oyuncuların kendileri sahada ancak kafaları başka yerdeydi! Sezon boyunca yeşil-beyazlı formanın adeta hamallığını yapan bazı isimler, Adanaspor karşısında fiziksel tükenişlerinin dillerine ve el kol hareketlerine vurmasının önüne geçemedi!

Giresunspor’un bu sezon en istikrarlı oyuncularından biri olan İsmail’in maçın henüz 25. dakikasında topsuz alanda rakibine yaptığı akıl almaz hareket, ne kendisine ne de Giresunspor forması giyen hiçbir oyuncuya yakışmayacak cinstendi. Hakemin görmediği bu pozisyonda Çotanakların 10 kişi kalması işten bile değildi. Allah’tan hakem İsmail’in tekmesini görmedi! Konuk ekip de Giresunspor’dan farksız değildi.

Giresun’a zaten bir puan parolasıyla gelmiş, bir fırsat bulur da meşin yuvarlağı filelerle buluşturursam üç puanı alır evimin yolunu tutarım havasındaydı. Bu bilinçle de her pozisyonda oyunu futbol oyun kuralları içerisinde profesyonelce çok iyi soğuttular. Buna hakemin çaldığı gereksiz faul düdükleri de eklenince Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan maç adeta işkenceye döndü.

Sabaha kadar oynansa gol olması mucizelere bağlı gibi görünen doksan dakikanın kısa özeti ise, hedefin yoksa; mücadele, hırs ve istek te yok.... ‘Ligi bitirdik beyler, biz artık okeye dönüyoruz’ şeklindeydi!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap