SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor’da çıta yükseldi

Giresunspor’da çıta yükseldi

18 Haziran 2016 Cumartesi - 10:55




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, yeni sezonda Giresunspor bayrağını en üst noktaya taşımak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf edeceklerini bel





Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, 2016-2017 sezonunda geçen sezonki performanslarının üzerine çıkmaları gerektiğini söyledi. Yeşil- Beyazlı camiada artık beklentilerin arttığına dikkat çeken Yamak, “Bizim 4 yıl önce Giresunspor’u aldığımız konum ile kulübümüzün bugün geldiği konum arasında uçurum var. Giresunspor’da artık hedefler çok büyüdü” dedi.

Yamak, “Geçen sezonun son maçında yaşadığımız kayıp sonrasında playoff’u kaçırdık. Belki sezonu çok trajedik bir şekilde noktaladık ama her şerde de bir hayır vardır. Giresunspor camiasının 40 yıllık Süper Lig hayallerinin yeniden yeşermesine vesile oldu. Ben şahsen Alanya maçını bir devin uyanışı, Giresunspor’un yeniden dirilişi olarak görüyorum” diye konuştu.

40 yıllık özlem 50. yılda bitecek

“Bu sezon güzide kulübümüzün 50’nci yılını kutlayacağız” diyen Yamak, “50’nci yılımızda 40 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için sezona başlayacağız. İnşallah her şey bizim istediğimiz, bizim planladığımız şekilde başlar, gelişir ve biter de 2016-2017 sezonu sonunda bu şehrin güzel insanlarını kez daha sokağa dökeriz. İnanın bana hayatını Giresunspor’un peşinde geçirmiş bir insan olarak benim tek hayalim bu. Belki çok zor bir hayal ama asla imkansız değil. Biz her zaman olduğu gibi önümüzdeki sezon da Giresunspor bayrağını en üst noktaya taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

Çotanaklarda bir ilk daha


Çotanaklarda önümüzdeki salı akşamı bir ilk yaşanacak. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Yeşil- Beyazlı ekibe destekte bulunan sponsor firma temsilcileri onuruna tesislerde bir iftar yemeği organize edecek. Giresunspor’a destekte bulunan bütün sponsor firmaların katılacağı yemekte, birlik beraberlik mesajlarının ön plana çıkması bekleniyor.

Bozbağ dönüş hazırlığında

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’dan iyi haber geldi. İstanbul’da özel bir klinikte şeker tedavisi gören Bozbağ’ın, yapılan sağlık taraması ve tahlilleri iyi çıktı. Kontrol amaçlı olarak doktor kontrolünde tedavisi devam eden Bozbağ’ın, bugün şehre geri dönmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap