SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'un bahanesi yok

Giresunspor'un bahanesi yok

16 Ekim 2015 Cuma - 00:49




Çotanakların asbaşkanı Özkul, Yeni Malatya engelini taraftar desteğiyle kayıpsız geçip ilk 6’ya yelken açacaklarını söyledi.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un asbaşkanı İbrahim Özkul, Yeni Malatyaspor maçı öncesi Yeşil-Beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Rakiplerini saha ve seyirci avantajıyla devirip çıkışa geçmek istediklerini açıklayan Özkul, tüm Giresunluları pazartesi akşamı Atatürk Stadı’na davet etti. Tek amaçlarının iyi futbol ve 3 puan olduğunun altını çizen Özkul, “Sezon başından bu yana hiçbir maçta mahkum oynamadık. Hep kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtmaya, göze hoş gelen futbol oynayarak maçlarımızı kazanmaya çalıştık. Yeni Malatyaspor maçında da böyle olacak. Giresunspor’a yakışır bir futbolla rakibimizi Giresun’dan eli boş göndermenin mücadelesini vereceğiz. Bu zorlu puan savaşında taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi. Takımda morallerin yerinde olduğunu ifade eden Özkul, “Malatyaspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Lige verilen milli maç arasını da çok iyi değerlendirdik. Oyuncularımızın antrenmanlarda ortaya koydukları gayretten ve performanstan yönetim olarak çok memnunuz. Bütün planlarımız 3 puan üzerine. Kazanıp ilk 6 hedefine doğru yelken açmak istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap