SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'un ayak sesleri

Giresun'un ayak sesleri

24 Ocak 2015 Cumartesi - 11:14








Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde ligde bileği bükülmeyen Giresunspor, ikinci devrenin ilk maçında dün akşam sahasında Manisaspor’u ağırladı. Çotanaklar mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maça ideal onbirine yakın bir tertiple sahaya çıktı. Sadece takımdan ayrılan Anton’un yerine teknik direktör Erkan Sözeri yeni transfer Alaattin Tosun’u ilk onbirde sahaya sürdü.

Giresunspor, sağlı sollu ataklarla oldukça etkili başladığı maçta golü de erken buldu. Abwo ile öne geçen yeşil-beyazlılar, skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra yakaladığı yüzde yüzlük üç pozisyonu iyi değerlendiremeyince futbolda ‘atamayana atarlar’ kuralı gerçek oldu ve konuk takım bir kez geldiği Giresunspor kalesinde golü bulup soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti. İkinci devre Alaattin’in yerine Rıdvan’ı sahaya süren Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bu kritik maçta tek hedefinin üç puan olduğunu adeta yeniden ilan etti. Bu değişiklikten sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan Çotanaklar, inanılmaz bir baskı kurarak Manisaspor’u kendi sahasına hapsetti.

Bu baskının sonuç vermesi de gecikmedi ve yeşil-beyazlılar tecrübeli oyuncusu Abdulaziz Solmaz’ın şık golüyle skoru 2-1’e taşıdı. Üstünlük sayısını bulduktan sonra da durmayan Giresunspor, müthiş taraftar desteğini de arkasına alarak futbolun bütün güzelliklerini sergiledi. Karşılaşmanın son bölümlerinde de oyunun kontrolünü elinde tutan Karadeniz ekibi, maçı 2-1 kazanarak ligin ikinci devresine güzel futbol ve üç puanla başladı. Bu galibiyet Giresunspor’un ligdeki hedef rotasını yeniden şekillendirmesi anlamında da camiaya çok büyük moral oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap