SON DAKİKA



Haber > Spor > Gol İlayda'ya armağan

Gol İlayda'ya armağan

22 Kasım 2015 Pazar - 19:38








Trabzonspor, Gençlerbirliği karşısında 90+2. dakikada Mehmet Ekic'nin golüyle öne geçti ve maçtan da 1-0 ile ayrılarak, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo-Mavililerde Mehmet'in attığı gol sonrası ise sevinçleri görülmeye değerdi. Hafta içi baba olan Trabzonspor'un kaptanı ve kalecisi Onur'a gönderme yapan bordo-mavili oyuncular, ellerini bebek sallar gibi yaptı. Onur'un kızı İlayda'yı unutmayan oyuncular, takım içinde arkadaşlığın biraz olsun düzeldiği izlenimini verdi.

 

Pozisyon açısından oldukça kısır geçen mücadelede iki takım da hücum varvasyonları açısından oldukça zayıf kaldı. İki takımın da uzatma dakikalarına kadar sadece 1'er şutu kaleyi buldu. Ancak son dakikalara doğru baskısını artıran Trabzon, 90+2. dakikada Mehmet Ekic'nin golüyle öne geçti ve maçtan da 1-0 ile ayrılarak, kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo-Mavililerde Mehmet'in attığı gol sonrası ise sevinçleri görülmeye değerdi. Hafta içi baba olan Trabzonspor'un kaptanı ve kalecisi Onur'a gönderme yapan bordo-mavili oyuncular, ellerini bebek sallar gibi yaptı. Onur'un kızı İlayda'yı unutmayan oyuncular, takım içinde arkadaşlığın biraz olsun düzeldiği izlenimini verdi.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/futbol/trabzonsporlu-futbolcular-ilayda-yi-unutmadi-h249814.html

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap