SON DAKİKA



Haber > Spor > Gösterin kendinizi

Gösterin kendinizi

22 Ekim 2016 Cumartesi - 08:51




Oyuncularına son uyarıyı yapan Yanal, “Çok puan kaybettik. Bu durum bize yakışmıyor. Galatasaray maçı yeniden doğmak için büyük bir fırsat” dedi.





Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, Galatasaray maçının kendileri için büyük önem taşıdığını açıkladı. Üzerlerinde büyük bir baskıyla birlikte kara bulutların dolaştığını belirten Yanal, “Yeterince puan kaybettik. Bununla da ortaya kötü bir tablo çıktı. Bulunduğumuz konumdan kurtulmak ve yeni bir sayfa açmak için Galatasaray maçı önemli bir fırsat” dedi.

Bu fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini kaydeden Yanal, “Galatasaray karşısında herkes üst düzey performans sergilemeli. Bizim rakibimizden daha fazla puana ihtiyacımız var. Sahada herkes birbirine yardımcı olsun. Rakibi sürekli hataya zorlayın. Çok koşun. Sürekli kaleyi düşünün ve şut çekin. Galatasaray maçı bizim yeniden doğuş maçımız” sözleriyle futbolcularını kritik maça motive etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap