SON DAKİKA



Haber > Spor > Göztepe maçı hedefi belirler

Göztepe maçı hedefi belirler

04 Kasım 2014 Salı - 11:16




Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Ankaragücü’nü devirmeyi başaran Pazarspor’da yüzler gülerken Başkan Hüseyin Yangın, daha farklı kazanabilecekleri bir





Yangın, "İyi bir oyunla birlikte üç puan kazandık. Daha farklı kazanabileceğimiz müsabakada taraftarlarımıza galibiyet hediye ettik" dedi. Haftaya Göztepe ile kritik bir müsabakaya çıkacaklarını belirten başkan Yangın, "Haftaya oynayacağımız Göztepe maçından puan ya da puanlarla döndüğümüzde Pazarspor’un gelecekteki yol haritasını da çizeriz. En azından play-of içinde olma hedefimize bir adım daha yaklaşırız. Zaman en iyi ilaçtır, bunu hep birlikte göreceğiz. Her şeyin istediğimiz gibi olması için hep birlikte çalışacağız" dedi. Yangın, "Sahamızın bakımda olması nedeniyle dört maçımızı Rize’de oynadık, burada da ikinci maçımız. Saha avantajını kullanmadık ama Arhavililer bizi bağrına bastı. Pazardan gelen taraftarlarla beraber bizi destekleyen Arhavili taraftarlara teşekkür ediyorum. Sahamız yetişmeyecek gibi görünüyor, ilk yarıdaki kalan üç maçımızı da burada oynayacağız" ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap