SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneşli günler çok yakında

Güneşli günler çok yakında

16 Eylül 2015 Çarşamba - 09:16




Çotanaklar’ın Başkanı Bozbağ, çok zor yollardan geçerek bugünlere geldiklerini belirterek, geldikleri yeri unutmadan, tedbiri elden bırakmadan aynı ka





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Göztepe deplasmanında alınan 3 puanın mutluluğu yaşanıyor. Çotanaklar’ın Başkanı Mustafa Bozbağ, her şeyin arzu ettikleri gibi gittiğini söyledi. Göztepe karşısında sadece bir maç kazandıklarını ve ligin devam ettiğini ifade eden Bozbağ, “Her şey yolunda gidiyor ama lig çok uzun bir maraton. Sadece bir maç kazandık. Belki Göztepe para olarak güçlü bir takım ama ben oyuncu olarak güçlü olduklarını düşünmüyorum. Bunu oyuncularıma da söyledim. ‘Onlar sizden daha güçlü değiller’ dedim. Futbolcularımız böyle yürekli oynadıkları sürece bizim yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Aynı mücadeleyi bu çocuklar sürdürdükleri sürece, Giresunspor çok daha iyi yerlere gelecek” dedi. “Fikstür gereği bazen zor görünen şeyler kolay, kolay görünen şeyler zor olabiliyor” diyen Bozbağ, “Biz çok zor yerlerden geldik buralara. Ben ‘Giresunspor’un ilerisi aydınlık’ derken bugünlerden bahsediyordum. Giresunspor’da bir gün gülde açar, bülbülde okur. Giresunspor’un güneşli günleri çok yakın. Tedbiri elden bırakmadan aynı şevkle, aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap