SON DAKİKA



Haber > Spor > Güzel günler bizi bekliyor!

Güzel günler bizi bekliyor!

03 Ağustos 2016 Çarşamba - 18:45




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, Yeşil-Beyazlı camiayı hem sportif anlamda hem de kurumsallık anlamında çok güzel günlerin beklediğini kaydetti.





Giresunspor’un Kızılcahamam ve Bolu kamplarını yakından takip eden Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, yeşil beyazlı camianın önünün açık olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi çok faydalı iki kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Yamak, “Biz kamp dönemince gerçekten çok iyi çalıştık. Kızılcahamam’da fizik, kondisyon, güç ve süreklilik üzerine çalıştık. Takım ritmi ve toplu oyunları da yaptık. İkinci kampta teknik, taktik, oyun sistemi ve yine fizik kondisyon üzerine çalıştık. Bunlarla beraber hazırlık maçları yaptık. Aldığımız sonuçların ölçü olduğuna inanmıyorum. O yüzden bu maçları kazandık diye kalkıp ta çok havaya girecek durumumuz yok. Önemli olan Altınordu maçını kazanmamız. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar olumsuzda olsaydı, önemli olan eksiklerimizin görülmesiydi” dedi.

İkinci golcünün peşindeyiz

“Takım olarak Giresunspor’u koşan, basan, daha dar alanda oynayan çok pas yapan, oynadığı rakibe karşı baskın ve üstün oynayan bir taraf olarak gördük. Bununda kesinlikle lige yansıyacağına inanıyoruz” diyen Yamak, “Şuanda takımda eksik görülen en önemli yer bir forvete daha ihtiyacımız var. Ancak yine üzerine basarak söylüyorum o pozisyonda oynayan Özgürcan’ın da kamptaki ve hazırlık maçlarındaki çizdiği görüntü çok pozitif. Biz ikinci bir golcünün peşindeyiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap