SON DAKİKA



Haber > Spor > Güzel günler göreceğiz!

Güzel günler göreceğiz!

04 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:43




Bordo-Mavili ekibin çiçeği burnunda teknik direktörü Şota Arveladze, yeniden yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu açıkladı.





18 yıl aradan sonra evine dönmenin keyfini yaşadığını söyleyen Gürcü teknik adam, “18 sene geçti. Ama bu kadar uzun olduğunu hissetmedim. Ben buradaki insanları çok seviyorum ve onlardan uzak kalamıyorum. 18 sene gibi değil de 18 ay olmuş gibi hissediyorum” şeklinde konuştu. “Taraftarlarımızın keyif duyacağı bir takım izlettireceğiz. Hep birlikte güzel günler göreceğiz” diyen deneyimli teknik adam, taraftarlara da mesaj gönderdi: “Trabzon benim evimdir zaten. Hedef belli, burada soru işareti yok. Biz de üzerimize yüklenen yükün altında kalmamak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Fakat burada taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Futbolculuk dönemimdeki ateşli, tutkulu taraftarlarımızı tribünde görmek istiyorum.”

Lider gazeteyi elinden bırakmadı

Bordo-Mavililer’in yeni teknik direktörü Şota Arveladze objektif, tarafsız ve başarılı haberleriyle bölgenin lider gazetesi konumunda olan Karadeniz’i elinden bırakmadı. Şota, Hollanda’ya hareket etmeden önce havaalanında Karadeniz Gazetesi’ni etraflıca okurken objektiflere yansıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap