SON DAKİKA



Haber > Spor > Hacıosmanoğlu'nun aklı Ağaoğlu’nda

Hacıosmanoğlu'nun aklı Ağaoğlu’nda

29 Kasım 2015 Pazar - 11:17




Trabzonspor Kulübü Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yeni yönetim listesi için düşündüğü Ali Ağaoğlu’nu henüz ikna edemediği öğrenildi





Trabzonspor’da mevcut başkan ve yeniden başkanlığa adaylığını açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon’daki seçim çalışmalarına ara verip İstanbul’a gitti. Seçim çalışmalarına İstanbul’da devam edecek olan Hacıosmanoğlu’nun burada özellikle yönetim listesine son şeklini vermesi bekleniyor. Listesine Nevzat Kaya, Resul Kalkan, Turkay Gümüş, Necip Sevinç, Fahrettin Çebi, Kadem Çakıroğlu ve Ömer Yeşilyurt gibi önemli isimleri aldığı belirtilen Hacıosmanoğlu’nun Ali Ağaoğlu’nu da ikna etmek için çabaladığı öğrenildi. Ağaoğlu’nu ikna edip delegelerin karşısına şimdikinden daha güçlü çıkmak isteyen Hacıosmanoğlu, bunun için tüm yolları deniyor. Öte yandan Hacıosmanoğlu, dün tüm delegelere bir mesaj geçerek, “Çarşamba günü saat 18.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapacak olduğumuz; birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzü pekiştireceğimiz, Trabzonspor camiasının tek vücut olacağı aday tanıtım toplantımıza katılımlarınızı bekleriz” ifadelerini kullandı. Hacıosmanoğlu’nun toplantıda tüm yönetim kurulu listesini tanıtacağı seslendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap