SON DAKİKA



Haber > Spor > Hami Mandıralı imzayı attı

Hami Mandıralı imzayı attı

21 Ocak 2016 Perşembe - 11:07




Trabzonspor’da Hami Mandıralı dönemi resmen başladı. Bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Mandıralı ile 1





Hami Mandıralı basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada, ”Çok önemli oyuncularımız var. Bu oyuncuları tekrar kıymetli hale getirmemiz lazımk. O sorumluluk bizde. Öncelikle duygularının Trabzonspor’un olduğu, hedefin Trabzonspor’u daha iyi yere taşımak olduğunu bizlerde anlatacağız. Bunu dokunma ile ilişki ile yapacağız. Yüreği bizde olan bu forma için atan oyunculara her zaman gönlümüz açık. Kimseye karşı bir ön yargımız yok. Trabzonspor’a gelen her oyuncu kıymetlidir. Onlarda bu kıymetli olduklarını bize hissettirecek.. Bütün oyuncular oynamak ister ama 11 kişi sahada çıkar.. Kararları eleştirmeyecekler. Futbolcunun konuşma hakkı vardır. O da Transfer zamanıdır. Bende o zamandan geldim. Ama ondan sonra ayakları ve beyni çalışacak.. Bu Trabzonspor’un hepimizin içinde bulunmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap