SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayalci olmamak gerek!

Hayalci olmamak gerek!

25 Mayıs 2016 Çarşamba - 09:10




Yanal, Bordo-Mavili kulübün hak ettiği yerlere gelebilmesi için el birliğiyle çalışacaklarını ancak ilk yılda şampiyonluk sözü vermenin gerçekçi bir y





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın, yeniden yapılanma adına iki yıllık anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Ersun Yanal, görev süresi boyunca Bordo- Mavili takımı ulaştırabileceği hedefleri koydu. Bordo-Mavili kulübün içinde bulunduğu şartlar ve Süper Lig'deki diğer takımların geldikleri nokta konusunda detaylı bilgilere sahip olan tecrübeli teknik adamın, şampiyonluk söylemlerinin aksine gerçekçi verilerle analiz yapması Başkan Muharrem Usta tarafından olumlu karşılandı. Yanal, Bordo-Mavili kulübün hak ettiği yerlere gelebilmesi için el birliğiyle çalışacaklarını ancak ilk yılda şampiyonluk sözü vermenin gerçekçi bir yaklaşım olmayacağını Usta ve yönetim kuruluna iletti. Yanal'ın iki yıllık görev süresinin ilk yılında ilk dört takım arasına girerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanan bir takım olma, sonraki yılda ise şampiyonluğa oynayan ve Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilecek bir takım oluşturmalarının daha gerçekçi olduğunu söylediği belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap