SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefler iyi anlatıldı!

Hedefler iyi anlatıldı!

12 Ağustos 2015 Çarşamba - 13:18








M'bia'dan yaklaşan sezon öncesi çarpıcı açıklamalar... Sezonun Trabzonspor adına ilk transferi olan Mbia’nın geliş süreci de hayli krizli ilerlemişti. Son UEFA Kupası sahibi Sevilla’nın yıldızı olarak Bordo-Mavili takıma gelen deneyimli futbolcu o günlere fazla takılmamak gerektiği görüşünde. İşte sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Mbia konuştu: 

Kupasını kaldırdığın bir yarışa ön elemede veda etmek ne hissettirdi?

"Futbolun içinde olan ama çok çok ender yaşanabilecek bir gece yaşadık. Nasıl anlatsam bilemiyorum ama bir gol bulsak bambaşka bir skor çıkacakken baskı anlarımızda şok bir gol yedik. Her zaman olacak şey değildi. Bunu unutmamız ve yeni yarışa konsantre olmamız gerektiğini öğretti bana bu zamana kadarki kariyerim."

Türkiye kararı vermek zor oldu mu? Bir hayli sancılı geçti transfer etabı?

"Yanlış anlamalar var sanırım. Çünkü öyle abartıldığı gibi krizli olmadı. Sevilla benim için güzel bir etaptı ama bitmesi gerekti, bitti. Takılıp kalamazsınız. Trabzonspor beni istediğini ve hedeflerini iyi anlattı. Şimdi burada yepyeni bir macera var benim için..."

Nasıl konsantre ediyorsun kendini her yeni maceraya bu kadar zirveleri yaşadıktan sonra?

"Sporcu için asla doymak, bıkmak gibi bir duygu olamaz. En azından bence olmamalı. Çok dinamik ve hep yenilenen bir organizasyonun içindeyiz. Ben kendi adıma hâlâ açım ve kupalara, kazanmaya doymam söz konusu bile olamaz."

‘Halk bizle çok ilgileniyor’

Alıştın mı şehre? Nasıl vakit geçiriyorsun. yemek vs. sorun oldu mu?

"Alıştım. Damak tatları biraz farklı olmakla beraber İspanya’ya deniz ürünleri açısından benzerlikler de gösteriyor. Zaten geldiğimden bu yana kamplar vs derken çok yoğunuz. Ama burada bizimle ilgilenen kulüp yetkilileri de ailemiz kadar ilgileniyor."

Geçenlerde seni İstanbul’da gören taraftarlar endişelenmiş. Gece hayatı Türkiye’de sorun yaratır hep. Var mı bir açıklaman?

"Saha dışındaki kötü hayat sadece Türkiye’de değil her yerde sorun yaratır. Ancak benim böyle bir hayatım yok. Hem özel hayat hem de saha içindeki sorumluluğunu bilen insanlarız. İzin günümüzde İstanbul’u gezdik. Bunun böyle olduğunu zaten uzun süreçte herkes görecek."

Fanatik

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap