SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey sırayla gerçekleşecek

Her şey sırayla gerçekleşecek

04 Ağustos 2016 Perşembe - 08:48




Yanal, "Başlangıçtan itibaren kazanma arzusunu ortaya koyan, mücadeleden asla vazgeçmeyip rakibine bu mücadeleyi her yerde kabul ettirecek bir Trabzon





Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, yeni sezon öncesi umutlu konuştu. Üçüncü hazırlık maçlarını oynadıklarını ancak bunların çok ciddi rakiplere karşı olmadığını belirten Yanal, "Rakip, rakiptir. Biz kendi oyunumuzu oynamak, kendi cesaretimizi kazanmak, kendi gücümüzü ortaya koyacağımız gelişimi, özellikle ofansif anlamda hissetmek ve duymak adına bu türlü rakiplerle oynamayı yeğledik” dedi.

Biraz daha zorlu etapların başlayacağını ifade eden Yanal, “Bildiğiniz gibi tam bir kadroyla burada değiliz. Özellikle şu anda gelecek oyuncularımızla birlikte bu ayın 14'ü gibi toplanmış olacağız ve bu süreç devam edecek. Dilerdik ki bütün hepsi buraya katılsın. En azından takımın 3'te 2'lik kısmında oynayacak futbolcularımızın takım oyunu konusunda istediklerimizi gerçekleştirmesi adına güzel şeyler oluyor” diye konuştu.

Asla vazgeçmeyen

Yanal, “Başlangıçtan itibaren kazanma arzusunu ortaya koyan, mücadeleden asla vazgeçmeyip rakibine bu mücadeleyi her yerde kabul ettirecek bir Trabzonspor istiyoruz. Ondan sonra artık kazanan, kazanmayı alışkanlık haline getirmiş, yarışan bir Trabzonspor gelmeli. Bu sırayla olacak. İkisi birlikte çok hızlı gelişir mi? Olabilir. Çünkü kaliteli ve iyi oyuncular aldık. İyi oyuncularla takımı takviye ettik ve iyi de yarışacağımızı düşünüyorum” dedi.

Geleceğin temelleriniatmak istiyoruz 

Bu sene UEFA kriterleri doğrultusunda bazı zorluklar yaşadıklarını kaydeden Yanal, "Finansal fair play var. Tahmin ettiğimiz ve çok iyi dediğimiz yerlerde de eksik çıkabilecek ama şu anda eksik yerleri takviye ediyoruz. 24,5 yaş ortalaması olan, geleceğin birkaç yılının temellerinin atıldığı bir Trabzonspor olmasını istiyoruz. Bu yolda oldukça yol kat ettik." diye görüş belirtti.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap