SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şey zafer için

Her şey zafer için

25 Ocak 2014 Cumartesi - 09:30




Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, "Beşiktaş önünde 3 puana ulaşmak için sonuna kadar savaşacağız. Umuyorum ki işler istediğimiz gibi gelişec





Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay Beşiktaş derbisinde zafer bekliyor. Zorlu maça her yönüyle hazır olduklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Her iki takım açısından zorlu bir müsabaka olacak ama biz kazanmayı rakibimizden daha çok isteyip 90 dakikanın sonunda amacımıza ulaşacağız. Zafer için sonuna kadar savaşacağız. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir" dedi. Maçların taraftarsız zevk vermediğinin altını çizen Akçay, şunları kaydetti: "Biz mümkün olduğunca daha iyi oynamaya ve onları daha iyi temsil etmeye çalışarak onların stadyuma gelişini hızlandırabiliriz. Taraftarları çok fazla zorlamadan, onlara bir şeyler üreterek onları kazanmamızın daha doğru olacağını düşünüyorum. Beşiktaş maçı bu doğrultuda iyi bir fırsat. Bunu iyi değerlendirmek zorundayız."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap