SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şeyi yaptık Ama olmadı

Her şeyi yaptık Ama olmadı

30 Kasım 2016 Çarşamba - 09:10




Çotanakların Teknik Direktörü Yücel İldiz,”Yeni Malatyaspor deplasmanında kazanmak adına elimizden geleni yaptık” dedi. Çotanakların Teknik Direktörü





TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’da 3 puan özlemi 6 maça çıktı. Lider Yeni Malatyaspor deplasmanından 1 puanla dönen Çotanaklar, gözünü bu hafta sahasında oynayacağı Sivasspor maçına çevirdi. Giresunspor'a oynattığı pozitif futbolla dikkat çeken ancak Yeşil-Beyazlı takımın başında henüz 3 puan mutluluğu yaşayamayan Giresunspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Malatya deplasmanında kazanmak için her şeyi denediklerini ama bunda başarılı olamadıklarını söyledi. İldiz, “Malatyaspor iyi bir çıkış içerisindeydi. 1-1 berabere kaldık. Rakibimiz ilk 10 dakika üzerimize geldi. Biz de iyi mücadele ettik. 10 kişi kaldıktan sonra oyun anlayışı önemli. Sonuna kadar kazanmak için çalıştık. Rakibimiz 10 kişi olmasına rağmen gol yedik, sonra gol attık. Kazanmak adına her şeyi yaptık. Maçtan önce ‘kazanmak için mücadele edecek iki takımın maçı’ demiştim. Öyle de oldu. İzleyenler iyi bir mücadele izledi. Bundan sonraki haftalarda bu mücadelelerin kazananı olmak istiyoruz” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap