SON DAKİKA



Haber > Spor > Her şeyiyle güzel

Her şeyiyle güzel

30 Ocak 2015 Cuma - 11:07








Eski yöneticilerden Celil Hekimoğlu ve Murat Onur ile hafta başında bir araya geldik. İkiliyle görüşmemizin ana teması elbette Trabzonspor'du. Hemen belirtmekte fayda var, Hekimoğlu ve Onur kadim dostluklarının yanında çok iyi yol arkadaşıdırlar. Bu buluşmamızda, Celil Hekimoğlu ve Murat Onur ile birlikte Trabzonspor'un bugünkü durumunu masaya yatırıp istişareler yaptık. Hekimoğlu, yönetim kurulunun yakın zamanda genel kurul kararı alması halinde, başkan adayı olacağını ve yönetim kurulu listesinin bile hazır olduğunu, bu isimlerle bütün hazırlıklarını yaptıklarını söyledi. Hekimoğlu, Trabzon'da bir aday üzerinde mutabakat yapılırsa, burada da oyun bozan olmayacağını, kulübün menfaatleri doğrultusunda başkan adaylığından bile çekileceğini açıkladı. Celil Hekimoğlu'nu çok kararlı gördük. Kararlılığının yanında heyecanlıydı da... Olayın ekonomik boyutunu nasıl halledeceklerini sorduk Hekimoğlu'na, burada da yönetime aldığı isimlerle, bu sorunun üstesinden geleceklerini vurguladı. Anladığımız kadarıyla, Celil Hekimoğlu, olası bir seçime her şeyiyle hazır. Ve bugün bile ilçe ilçe, mahalle mahalle gezip, Trabzonsporlular ve delegelerle bir araya gelip, Trabzonspor için konuşmalar yapıyor. Ne diyelim, yolu açık olsun Celil Hekimoğlu ve ekibinin.

BU NE PERHİZ...

Fotoğrafı görünce şaşırmıyor değiliz. Dün dündür bugün bugündür misali. Mali genel kurulda, Denetleme Kurulu Başkanı, Denetleme Kurulu raporunu okuyup kürsüden indikten sonra, nezaketen, başta başkan Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun tek tek ellerini sıkmıştı. Yönetim muhalifleri denetleme kurulu başkanına o tavrından dolayı müthiş tepki koymuşlardı. O tepkiyi koyanlar, sonradan başkan ve yönetim kurulu ile el sıkıştılar. Demezler mi "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?" ONARIMA

İHTİYACI VAR MI?

Zaman çok çabuk geçiyor. Genç jenerasyon bilmez ama orta yaşın üzerindekiler iyi bilirler ve iyi tanırlar. Salim Önder, bir zamanlar Trabzonspor'un altyapısından sorumlu yöneticiydi. O dönemler Trabzonspor'un altyapısından oyuncu fışkırıyordu. 'Salim Önder iyi bir sanatçıdır, ne işi var futbolla' diyebilirsiniz. Evet, yazdığımız gibi, efsaneleşmişti o dönemler Trabzonspor'da. Önceki gün kendisine rastladık. Artık tarih olduğunu söyledi. Yanımızda olan Gürol Ustaömeroğlu da, Salim Önder'e "Sen bizler için yesare antikasın" der. Hazır cevaplılığı ile tanınan Salim Önder, mimar olan Ustaömeroğlu'na "O zaman üzerimde ne zaman restorasyon çalışmaları yapacaksın" diye cevap verir. Salim Önder'in onarıma ihtiyacı olup olmadığı Gürol, Önder'i incelediği zaman belli olacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap