SON DAKİKA



Haber > Spor > Hesap şaştı

Hesap şaştı

22 Ocak 2015 Perşembe - 12:00








Ersun Yanal liderle aramızda 13 puan var, kapatılmayacak bir mesafe değil demişti. Öyle görülüyor ki, galiba Yanal hesabı kitabı karıştırmış. Aradaki puan farkı 13 değil, tam tamına 44'tür. Neden diye soracak olursanız... Liderle puan farkı tamam 13, ya liderin altındakilerle olan puan farkı ne olacak? Hadi lider kaybetti, lideri yakaladın. Peki lider ile birlikte Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir ve Bursaspor hep birlikte mi kaybedecekler? Liderin dışındaki takımlarla olan puan farkı nasıl kapanacak? Ersun hoca herhalde burayı atladı diye düşünüyoruz.

ÖZCAN FARKI

Başka bir yerlere bakmanıza gerek yok. Başka yerlerde haber aramanıza da. Başka yerlere bakıp da olayların perde arkasını öğrenmek için boş yere meşgul olmanıza da. Başka yerleri tıklayıp, sakın bilgi kirliliği yaşamayın. Artık gündemi Selahattin Özcan'ın yönetimindeki Karadeniz gazetesinin internet sitesi belirliyor. Yeniden dizayn edilen Karadeniz gazetesini internet sitesi, haber takipçiliği, olayların perde arkası, yazarları ve çizerleriyle her geçen gün çığ gibi büyüyüp tıklanma rekoru kırıyor. Erkan Zengin transferi çözülmeyen bulmaca gibi bir hal alırken, 'gelir mi gelmez mi' diye papatya falı açılırken, Karadeniz gazetesinin internet sitesi sorumlusu Selahattin Özcan bu transfere son noktayı şöyle koymuştu: "Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Ersun Yanal özel uçakla Erkan Zengin'i getirmek için İsveçre'ye gittiler." Bu haber ne bir gazetede ne de bir başka internet sitesinde vardı. Selahattin Özcan yönetimindeki Karadeniz gazetesinin internet sitesini izlemeye devam edin! Ne habersiz kalırsınız ne de yaşananlardan bihaber olursunuz. Selahattin Özcan ve ekibine başarılarının devamını diliyoruz.

PARALAR NERDEN?

Gerilimlerden ve stresten biraz uzak bir yazı kaleme alalım dedik, bundan dolayı da, bir anekdotu sizlerle paylaşmak istedik. Gazetemizin karşısında Murat Gürdoğan'a ait benzin istasyonu ve yıkama yağlama yerine, gazeteci-yazar Hakkı Emiroğlu arabasını yıkamak için getirir. Emiroğlu'nun arabasına yıkama yağlamanın sorumlusu Ekrem Çavdar birinci sınıf hizmet verir. Sıra ödenecek ücrete gelir. Kendisi oldukça cömert olan(!) Hakkı Emiroğlu yıkama ücretini Ekrem'e ödemek için, Gürdoğan'ın ofisinin içerisinde bulunan balık havuzundaki bozuk paralara göz diker. Kimsenin haberi olmadan havuzun içerisindeki paraları toplayan Hakkı Emiroğlu, paraları Ekrem'e getirir. Ekrem paraları cebine atar. Emiroğlu gittikten sonra cebindeki paraları çıkaran Ekrem paraların ıslak ve paslı olduğunu görünce olayın farkına varır ama kimseye çaktırmak istemez. Nasıl çaktırsın ki; Hakkı Emiroğlu'nun bisiklet numarasını öylesine yedi ki... Ekrem kardeşimiz bu olayı yaşadıktan sonra bir daha Emiroğlu'nun arabasını yıkamaya yanaşmamış. Vallahi bu Hakkı Emiroğlu cin gibidir. Sol kroşesini nereden vuracağı belli olmaz! Ekrem'in verilmiş sadakası var, yine de ucuz kurtulmuş Emiroğlu'nun elinden!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap