SON DAKİKA



Haber > Spor > Hollanda'da savaş çıktı!

Hollanda'da savaş çıktı!

06 Temmuz 2015 Pazartesi - 09:05




30 kişilik futbolcu kafilesiyle Hollanda’ya giden Bordo-Mavililer’de daha ilk günden rekabet üst seviyeye çıktı. Futbolcular yeni teknik adam Şota’nın





Trabzonspor’un Hollanda Arnhem Ede’deki yeni sezon hazırlıklarında antrenmanların temposu iyice yükselmeye başladı. Sabah kondisyon, akşam ise teknik taktiğe dayalı çalışan Bordo-Mavililer’de 30 futbolcu forma rekabeti yapmaya başladı. Kamp bitiminde kadrodaki sayıyı 24’e kadar düşürmeyi düşünen Trabzonspor’da özellikle gönderilmesi gündemde olan futbolcular ile kiralıktan dönenler kendilerini yeni teknik adam Şota Arveladze’ye göstermek istiyor. Bu doğrultuda umutlarını sürdüren futbolcular idmanlarda tatlı bir rekabete tutuştu. En yoğun futbolcunun olduğu orta saha mevkiindeki futbolcular ise bu konuda ekstra mücadele gösteriyor. Adeta formanın aslanın ağzında olduğu Trabzonspor’da önümüzdeki günlerde bu temponun daha da yükseleceği belirtiliyor. Gürcü teknik adam kamp sonunda emin olmadığı futbolcuları Avrupa Ligi ön eleme maçında oynattıktan sonra haklarındaki kararını vermeyi düşünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap