SON DAKİKA



Haber > Spor > Hurma iş başında

Hurma iş başında

08 Haziran 2015 Pazartesi - 10:09








Trabzonspor trnasfer çalışmalarını gizlilik içerisinde bütün hızıyla sürdürmeye çalışıyor. Aslına bakarsanız pek de gizli değil. Sportif Direktör Süleyman Hurma'yı arayan herkes, ama çok ama az Trabzonspor'un transferde izlediği yol haritası için bilgi alabiliyor. Bizler de zaman zaman Hurma'yı arıyoruz. Hurma, "Çalışmalarımız sürüyor, biten bir şey olmadığı için, net bir söyleyemiyoruz ama şu an her şey güzel gidiyor.

Transferler konusunda kısa süre sonra net bir bilgi ile kamuoyunu aydınlatacağız" diyor. Süleyman Hurma belli ki işi sıkı tutuyor. Belli ki Trabzonspor'un dertlerine derman olacak, sıkıntılarını giderecek oyuncular üzerinde çalışmalar yapıyor. Bizler de kısa süre zarfında Hurma tarafından yapılacak açıklamayı bekliyoruz.

İKİLİNİN ARASI SÜPER

Kim demiş; "Süleyman Hurma ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında sorun var" diye? İki tarafa yakın isimlerle de konuşuyoruz, böyle bir şeyin olmadığını söylüyorlar bizlere. "Hadi bunlar işi savsaklıyor, bizler en iyisi bunu yönetim kurulundakilere soralım" dedik. Oradan da aldığımız cevap, sorun olmadığı yönünde. Birileri suyu bulandırmaya çalışıyor. Birileri bu gibi işlerden nemalanmak istiyor. Boş yere kimseler uğraşmasın, Trabzonspor Teknik Direktörü ile Sportif Direktörü arasında hiçbir sorun bulunmamaktadır. Kim ne yazıyor söylüyorsa yalan.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap