SON DAKİKA



Haber > Spor > Hurma'nın önemli katkısı olacak

Hurma'nın önemli katkısı olacak

05 Haziran 2015 Cuma - 10:14








Süleyman Hurma Trabzonspor'a sadece transfer konusunda yön vermeyecek. 1461 Trabzon'a da her konuda katkı sağlayacak. Öyle görülüyor ki; Trabzonspor Süleyman Hurma'nın her şeyinden faydalanacak. 1461 Trabzon için Hurma'nın önemli işler yapacağına inanıyoruz. Çünkü Türkiye liglerinde oynayan o kategorideki oyuncuları çok iyi tanıyor. Süleyman Hurma'nın yönlendirmesiyle 1461 Trabzon önemli oyuncuları bünyesine katacaktır. Gelecek sezon iyi bir 1461 Trabzon izleyeceğiz.

OVİT TÜNELİ

Biz elçiyiz. Elçi olarak yazıyoruz. Yetenekli bir insan için derler ya, "on parmağında on marifet" diye. (Pimoş) Salih Usta'nın da on parmağında on marifet var. Böyle bir özelliğe sahip olduğu için Salih kardeşimizi arkadaşları arasında taşlayan çok olur. Taşlayanlardan biri de, free shop dünyasının önemli isimlerinden Atilla Gümrükçü'dür. Neyse gelelim sadede... Salih Usta (Pimoş) ticarete atıldıktan sonra Ovit Tüneli'ni çok sık kullanır. Kullanmasının nedeni ise, Usta'nın İranlı bir dostu ile yaptığı karpuz ticaretidir. Önceki gün rastladık Salih kardeşimize, bizlere "Yazın" dedi. "Atilla Gümrükçü'yü Ovit Tüneli'nin çıkışında bekliyorum, belki benim sayemde yeni yapılan Ovit Tüneli'ni görür..." Belli ki Pimoş'un sözlerinde Gümrükçü'ye bir iğneleme var. Belki de TIR'larla getirdiği karpuzların nakliyesinde Atilla'ya ihtiyacı var. Öyle ya; karpuz nakliyesinde herkes karpuzu elden ele iyi atamaz. Sonradan Pimoş bizlere ipucunu verdi, bakın ne dedi: "Atilla karpuzu atarken de iyi atıyor, tutarken de."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap