SON DAKİKA



Haber > Spor > İç barış olmadan başarı gelir mi?

İç barış olmadan başarı gelir mi?

06 Ekim 2015 Salı - 09:19




Trabzonspor oyuncu kadrosundaki iç huzursuzluk saha sonuçlarının birinci nedeni olarak gösteriliyor. Takımdaşlık duygusu olmadan başarıya koşmak hayal





Trabzonspor’da sıkıntılı günlerin üstesinden gelmek için yönetim ve teknik heyet radikal kararlar alarak iç huzuru sağlamak istiyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Şota Arveladze’nin, futbolcular arasındaki gruplaşmalar ve tartışmaların takımın sahadaki oyununu etkilemeye başlaması üzerine sert tedbirler almak için düğmeye bastıkları öğrenildi. Sezon başında Kaptan Onur'la Sportif Direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan gerilim, Rabotnicki maçı sonrasında Erkan-Cardozo kavgası, Bursaspor maçında Özer-Medjani tartışması ve son olarak Erkan Zengin'in Osmanlıspor maçı sonrasında Mehmet Ekici'yi yumruklaması Bordo-Mavililerde huzurun iyice kaçmasına neden oldu. Trabzon’da yapılacak üçlü zirvede Bordo-Mavili takım etraflıca masaya yatırılacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başta olmak üzere Süleyman Hurma ve Şota Arveladze kötü tabloyu ortadan kaldırmak için gerekli hamleleri yapacak. Para cezasının yanı sıra kadro dışı ihtimallerinin de masaya yatırılacağı zirvede kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap