SON DAKİKA



Haber > Spor > İkinci Amatör'de misafir takımız

İkinci Amatör'de misafir takımız

04 Temmuz 2015 Cumartesi - 00:41




Antrenörlüğe Abdulbaki Yıldırım’ı getiren İdmangücü’nde Başkan Onur Sağır, "Yıkılmadık ayaktayız. Gelecek sezon ait olduğumuz 1. Amatör Küme’ye geri d





Bu sezon İkinci Amatör Küme'de mücadele edecek olan İdmangücü’nde Başkan Onur Sağır, güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadıklarını söyledi. İlk olarak takımın başına antrenör Abdulbaki Yıldırım'ı getirdiklerini ifade eden Sağır, "Her zamanki gibi yeni sezonda hedefimiz Birinci Amatör Küme'ye çıkmak. Bunun için de yeni yönetim kurulumuzla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Geçen sezon Birinci Amatör Küme'de kazaya kurban gittik. Fakat yıkılmadık, ayaktayız. Alt yapımızda yetişen futbolcular, bunun yanında gerekli yerlere tecrübeli takviyeler yaparak yola çıkacağız. Hocamız da bizimle birlikte gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Yeni sezonda camiadan manevi destek bekliyoruz. Ümit ediyorum ki onların bu desteklerini boşa çıkarmayacağız ve hedeflerimize ulaşacağız" ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap