SON DAKİKA



Haber > Spor > İkisi de sınıfta kaldı!

İkisi de sınıfta kaldı!

18 Ocak 2016 Pazartesi - 15:24




Trabzonspor’da bu sezon yabancı oyuncuların tutum ve davranışları tam bir hayal kırıklığına neden oldu.





Trabzonspor'da yabancı oyuncu hüsranı... Geçmiş yönetimin paralarını ödemediği Carl Medjani, Jose Bosingwa, Borceanu ve Kevin Consstant takımdan ayrılmışlardı. Kalanlar da büyük sorunlar yaratıyordu. Bu isimler arasında sağbek Cavanda ile orta saha oyuncusu Stephane M’bia da başı çekiyordu. İki futbolcu sakatlıklarını ileri sürerek Adanaspor ile oynanan kupa maçında da forma giymedi.

İKİSİ DE SINIFTA KALDI

Bursaspor ile oynanan maçta M’bia Mustafa ve Douglas’ın yokluğunda stoper olarak görev yaptı. İlk 20 dakika olumlu göründü ama sonra adeta takımın en büyük handikapı oldu. Tecrübeli futbolcu, penaltıya sebebiyet verirken, kırmızı kart görecek gibi davrandı. Bazı pozisyonlardaki hatalarıyla da rakip takımın tehlike yaratmasında baş rol oynadı. Cavanda da sorumsuz tavırları, yaptığı pas hatalarıyla birlikte adeta Bursaspor’un 12’inci adamı gibi hareket etti.

SEZON SONU GİTMELİLER

İki futbolcunun sahadaki görüntüsüne dikkat çeken taraftarlar, “Bu iki isim takımın en iyi yabancıları olması gerekirken, en kötü oyuncular arasında yer alıyorlar. Bu iki isimle de sezon sonunda yolların bir şekilde ayrılması gerekir. Trabzonspor artık böyle pahalı ama işe yaramayan ve durmadan sorun yaratan oyuncularla bir yere varması mümkün değildir. Yönetim şimdiden bu noktada gerekli çalışmaları yapmalıdır” şeklinde yorum yapmaktan kendilerini alamadılar.

SporYorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap