SON DAKİKA



Haber > Spor > İlerisi için umutlu

İlerisi için umutlu

18 Aralık 2016 Pazar - 10:21




Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Başakşehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.





Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 3 maçtır berabere kalan lider Başakşehir, son iki maçını kazanan Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Başakşehir'in golü 63. dakikada Edin Visca'dan geldi. Maç sonu Bordo Mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, maç sonu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yanal'ın maç sonu önemli değerlendirmeleri; “Ligde önemli çıkış yapan iyi bir takıma karşı oynadık. Maçın ilk 20 dakikası dışında oyunu kontrol ettik. Özellikle hücum bölgesinde istediğimiz verimi elde edememek dışında oyunu kontrol edip, rakiple ortak oyun oynadık. Hamle şansımız çok kısıtlıyken yediğimiz bir gol var. Önümüzde zorlu 3 maç var. Zorluklar ve sıkıntılarla bu duruma kadar geldik. Oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. "Bir büyüme ve olgunlaşma sürecindeyiz. Birçok sebebimiz var ama bunları mazeret olarak görmüyorum. İlk yarının yarısına kadar dengeyi bulmak adına sıkıntılar yaşadık. Bu sıkıntılar paylaşım sıkıntısıydı. Sonra oyunu biraz daha sahamızda kabul etmek avantaj olacaktı ama o arada gol yedik. Biz en çok ceza sahasına giren, en çok orta yapan takımız. 27 toptan bir tanesini gol yapıyoruz. Akan oyunda bir pozisyon ve duran topta bir pozisyon verdik. Trabzonspor önemi bir sürecin içinde. Stadyumu devreye girecek. Yeni oyuncuları oyun içerisinde oturtmaya çalışıyoruz, genç oyuncuları takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Elindeki sorunları bu sonuçlarla aşmaya çalışan bir takımız. İleride hırslı ve hevesli iyi bir Trabzonspor gelecek diye düşünüyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap