SON DAKİKA



Haber > Spor > İlk ders takım olmak

İlk ders takım olmak

14 Temmuz 2016 Perşembe - 10:30




Bordo-Mavililerin teknik patronu Yanal, oyuncularına sahada birbirleriyle sürekli konuşmalarını ve yardımlaşmalarını söylerken “Mesela sadece gol atma





Trabzonspor’da on günü geçen Slovakya kampı boyunca takım olgusunu geliştirmeye çalışan ve buna yönelik antrenman programları uygulayan teknik direktör Ersun Yanal, bu konuda sık sık uyarılar yapmayı da ihmal etmiyor. Antrenmanlarda isabetli pas, orta sahada markaj, hava topu hakimiyeti ve mücadeleye yönelik çalışmalar yaptıran Yanal, “Topu kaybettiğimizde anında rakibe baskı kurup yeniden kazanmalıyız. Top bizde kalmalı” diyor. Yanal, bireysel olarak ön plana çıkmaya çalışan oyunculara, “Sadece gol atmak değil attırmak da çok önemlidir” diyerek takımdaşlık dersi veriyor. Antrenmanların basına kapalı bölümlerinde oyuncuların hatalarını ve yapmamaları gerekenleri sık sık onlara vurguladığı öğrenilen Yanal, takımdaki tecrübeli oyunculardan da daha çok sorumluluk almalarını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap