SON DAKİKA



Haber > Spor > İmha timi

İmha timi

17 Nisan 2015 Cuma - 11:00




Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Galatasaray'ı konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında hücum gücüne güveniyor.





Ligde 48 golle en golcü takımların başında gelen Bordo-Mavililerde 26 hafta sonunda 15 gol atan Cardozo, takımının en büyük gol güvencesi olacak. Bu futbolcunun yanında forvette sakatlıktan kurtularak son haftalarda forma giymeye başlayan Deniz Yılmaz da oynadığı futbolla güven veriyor. Uzun süreli sakatlığın ardından son haftalarda ilk 11'deki formasına kavuşan Deniz’in forvette Cardozo'nun yanında görev alması bekleniyor. Deniz’in yanı sıra Trabzonspor'da bu sezon attığı frikik golleriyle dikkati çeken Mehmet Ekici, cezası nedeniyle oynayamadığı Torku Konyaspor maçının ardından formasına Galatasaray maçıyla tekrar kavuşacak. Bordo-Mavili takımda, 9 gol ile 9 asisti bulunan Mehmet Ekici, Galatasaray maçında da Yanal’ın gol silahlarından olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap