SON DAKİKA



Haber > Spor > İnanmasam burada olmazdım

İnanmasam burada olmazdım

27 Mayıs 2016 Cuma - 09:16




Yanal, “İnandığım bir iş için buradayım. Uzun ve zor bir yolculuk olacak ama bunun altından kalmak için de herkese ihtiyacımız olacak” dedi





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bordo-Mavili kulüple resmi sözleşme imzalamasının ardından çalışmalarına hız verdi. Öncekigün Trabzon'a gelerek Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle yeni stat çevresinde inceleme yapan Yanal, yapılması gerekenlerle ilgili olarak da ayrıca fikirlerini aktardı. Camianın ileri gelen isimleriyle de bir araya gelen tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesi gördüğü tablo karşısında moral depoladı. Trabzon’u ve Trabzonspor’un değerlerini çok iyi bildiğini belirten Yanal, “Herkesin gönlünü verdiği, herkesin katkısı olduğu bir Trabzonspor’un gerektiği yerde olacağına inanıyorum. Medyasıyla, camiasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle ve çalışanıyla bir birliktelik sağlayacağız. Bir hak edişi hak etmek için çalışmalarımıza başladık. Uzun ve zor bir yolculuk olacak. Bunun altından kalkmak için de herkese ihtiyacımız olacak. İnandığım biriş için buradayım. Belki de inanmasam burada olmazdım. Çünkü Trabzon’un gücüne inanıyorum. O gücü de ortaya koyduğunda herkesin arzu ettiği sonuca ulaşılacağını biliyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap