SON DAKİKA



Haber > Spor > Isla bombası

Isla bombası

14 Haziran 2016 Salı - 10:45




Ersun Yanal’ın eski öğrencisi Tello’nun, Juventus’tan ayrılmayı düşünen vatandaşı Isla’yı Bordo-Mavililere önerdiği belirlendi





Copa Amerika ve Euro 2016’da birçok oyuncuyu takip eden Trabzonspor’un Şilili stoper Mauricio Isla ile ilgilendiği ortaya çıktı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın eski öğrencisi Şilili Rodrigo Tello’nun vatandaşını Bordo-Mavililere önermesiyle Yanal’ın bu oyuncuyu yakın takibe aldığı belirtildi. Juventus’un oyuncusu olmasına rağmen son iki sezon Queens Park Rangers ve Marsilya’da kiralık oynayan Isla’nın İtalyan devinde yer bulamaması halinde ayrılık kararı alacağı kaydedildi. Trabzonspor için 27 yaşındaki oyuncu ile Tello’nun da bir görüşme yapacağı kaydedildi. Hem ön libero hem de sağ bek hattında görev yapan futbolcu, şu anda Şili’nin Copa Amerika kadrosunda yer alıyor. Isla’nın bonservis sorununu çözmesi halinde transferine sıcak bakan Trabzonspor, gerekirse oyuncuyu kiralama teklifiyle Juventus’un kapısını çalacak. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da futbolcu için “Alınırsa muhteşem olur” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap