SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte Akçay'ın muhtemel 11'i

İşte Akçay'ın muhtemel 11'i

28 Aralık 2013 Cumartesi - 13:13




Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, devre arasına moralli girmek





Ligde 3 haftadır galip gelemeyen Karadeniz ekibi, devreyi 3 puanla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Bordo-mavililer, kendi evinde oynayacağı Medical Park Antalyaspor ile 37. kez karşı karşıya gelecek. Ligde en son kendi evinde Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ettikten sonra galibiyet alamayan bordo-mavililer, ilk yarının son haftasında kötü gidişatına son vermeyi amaçlıyor. Son 3 haftada sadece 1 puan kazanabilen Karadeniz ekibi, taraftarı önünde oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçını kazanarak devre arasına 3 puanla girmenin planlarını yapıyor. SAHASINDA YENİLMİYOR Trabzonspor, sahasında 313 gündür yenilmiyor. Ligde en son, geçen sezon 17 Şubat 2013'te Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden bordo-mavililer, o tarihten itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Karadeniz ekibi, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı 21 maçta, 16 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Trabzonspor, bu maçlarda 47 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü. 37.RANDEVU Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor yarın oynayacakları müsabaka ile birlikte 37. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında geride kalan 36 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 21-6 üstünlüğü bulunuyor. 9 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor rakip fileleri 64 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gol gördü. Ligde iki takım arasında Trabzon'da yapılan 18 maçın 11'ini Trabzonspor kazandı. 6 maç beraberlikle, 1 maçta Medical Park Antalyaspor'un galibiyetiyle tamamlandı. MUHTEMEL İLK 11 Bordo-mavili takımda, kart cezalısı Colman ile izin alarak ülkelerine giden Janko ve Alanzinho, maç kadrosunda yer almayacak. Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya, "Onur, Bosingwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Zokora, Aykut Akgün, Olcan, Yusuf, Malouda ve Henrique" ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap