SON DAKİKA



Haber > Spor > İşte taraftar işte destek

İşte taraftar işte destek

01 Ekim 2015 Perşembe - 07:41




Trabzonspor'un dünkü idmanında taraftar şov vardı. Bordo-mavililer, meşaleler yakıp antrenmana renk kattı. Başkan Hacıosmanoğlu çağrı üzerine takımı t





Taraftarlardan şov... Bordo-mavili takım yarın sahasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şota yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu, Mehmet Ekici ile izinli olan Mbia ve Bosingwa katılmadı. Bordo-mavililer antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada antrenmana akın eden taraftarlar meşalelerle geceyi aydınlattı. Taraftarlar Bursaspor ile oynanan maçın devre arasında tartışan Özer Hurmacı ve Medjani'yi tribüne çağırdı. İki futbolcu da el ele taraftarları selamladı.

'Başkan takımı bize getir'

Daha sonra idmanı izleyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na, "Büyük başkan takımı buraya getir" tezahüratı bulundu. Bunun üzerine kulübeden çıkan Hacıosmanoğlu, futbolcuları da yanına alarak taraftarları selamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap