SON DAKİKA



Haber > Spor > İtalyan Karadeniz’de fırtınaya tutuldu

İtalyan Karadeniz’de fırtınaya tutuldu

21 Ocak 2016 Perşembe - 09:22








İtalyanlar iki haftadır Trabzon’da kaybediyor. Trabzonspor Medical Park, İtalyan temsilcisi Grissin Reggio Emilia’yı Hayri Gür Spor Salonu’nda ağırladı. İlk iki periyotta konuk takım başarılıydı. Son iki periyoda ise Trabzonspor Medical Park damga vurdu. Geçen hafta averaj ile lider olan takımımız bu haftada galip gelerek, liderliğini perçinledi.

EuroCup 2. Tur K Grubu’ndaki maçı kazanıp hanesine bir galibiyet daha yazdırmış olan Fırtına’nın, ilk iki periyotta top kayıpları fazla olunca rakip üstünlüğü eline geçirdi. İkinci yarıda açılan Trabzonspor MP müthiş bir mücadele sonunda rakibini mağlup etti. Bordo- Mavili oyuncuların galibiyete inanarak oyuna başlaması taraftarına ayrı heyecan verdi.

Karşılıklı sayılarla  geçen ilk periyotta üstün taraf İtalyan ekibi Grissin oldu. Skor 17- 31 konuk lehine.İkinci periyotta İtalyan ekibi dersini çok iyi çalışıp, Bordo-Mavililere oyun oynatmayarak bunu skora yansıttı. Karınca gibi çalışan, sayı üreten, savunma yapan, rakibini oynatmayan, güçlü ve hızlı bir ekipti Grissin. Buna rağmen Fırtına pes etmeyerek, bu periyodu da ümitle bitirdi diyebiliriz. Skor 39-48 lehine tamamlandı. Üçüncü periyotta ise bilhassa Alper ve Hardy’nin üçlükleri şapur şupur sayı olurken, rakip şaşkınları oynadı.

O anda ilk kez fırtına öne geçti. Skor 61-58. Son periyotta nefesler tutuldu, Trabzonspor MP geç açıldı. Son periyotta Bordo-Mavililer önde oynayıp avantajını iyi kullanarak, Stipanovic ve diğer oyuncuların gayretleri, Hardy’nin de sayılarıyla karşılaşmayı kazanmayı başardı. Maçın kahramanı önce Nenad Markovic, sonrasında tüm oyuncular ve zebra formalı tüm Bordo- Mavilil taraftarlar diyebiliriz. Son gülen taraf Trabzonspor MP oldu. Skor 82-76.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap