SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi başladık kötü bitirdik

İyi başladık kötü bitirdik

18 Ocak 2016 Pazartesi - 10:45








Trabzonspor ikinci yarının ilk maçında harika bir zemini olan Bursa Arena Stadyumu'na çıktı. Her iki takımın ligde iddiası olmamasına rağmen statta 30 bin civarındaki seyirci tribündeki yerini aldı. Oyuna hızla başlayan Trabzonspor çok eleştirilen Musa Nizam’ın harika golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra morali düzelen Trabzonspor oyunu domine etti. Güzel paslaşmaların ardından Mehmet Ekici’nin şutunda kaleciden dönen topta iyi yer tutan Cardozo golcülüğünü göstererek takımını 2-0’a taşıdı. Bu golden sonra Bordo-Mavili ekipte oyun temposu bir anda düştü, takım önde top tutmakta zorlandı. Trabzonspor’da Erkan, Marin ve Aytaç yorgun gözüktüler. İlk yarının ikinci bölümünde Bursaspor Trabzonspor kalesine gelmeye başladı. Stoch, Necid ve Sercan Trabzonspor için tehlikeli olmaya başladılar.

Bursaspor’un ilk golü öncesinde atılan köşe vuruşunda boş kalan Sercan 18 içinde önce topu istop etti, ardından golü buldu. Bu pozisyonda savunma dizilişinde hata vardı. Yine Sercan’ın Cavanda ve M’bia arasında çıkışına hakem penaltı kararı verdi. Bence penaltı ile uzaktan yakından alakası yoktu. Penaltı golüyle eşitliği sağlayan Bursaspor moral kazandı. Trabzonspor ikinci yarıda tamamen oyundan düştü. Bursaspor atak üzerine atak yapmaya başladı. Oyun kontrolü ev sahibi takıma geçti. Bursaspor’un öne geçtiği golde amatör takımların dahi organize ettiği pozisyonda 60 metreden gelen topta Trabzonspor savunması topu çıkaramadı ve 3-2 mağlup duruma düştü.

Bu dakikadan sonra Aytaç, Marin ve Okay tamamen oyundan düştüler. Önde top yapamaz olduk. Şunu da gördük ki, 2015-2016 sezonunda da hakemler tarafından çok canımız yanacak. Mağlup duruma düşen Trabzonspor bir türlü geri dönüşümü gerçekleştiremezken Bursaspor dördüncü golü oyunu erken kopardı. İyi başladık, çok kötü bitti. Trabzonspor’daki oyuncuların vurdumduymaz halini bir türlü anlayamadım. Böyle şahane bir sahada, şahane bir zeminde ilk 20 dakika haricinde dökülen bir Trabzonspor seyrettik. Belki bu maç bize ders olur. Önümüzdeki hafta lig lideri Beşiktaş’ı ağırlayacağız. O da bize inşallah moral olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap