SON DAKİKA



Haber > Spor > İyi isimler ama...

İyi isimler ama...

27 Ocak 2015 Salı - 11:42








Divan Kurulu seçimi yaklaşırken Divan başkanlığına aday olan isimler de bir taraftan listelerini oluştururken, diğer taraftan da çalışmalarına hız veriyorlar. Bir dönemler Trabzonspor'da yöneticilik yapan Orhan İlaslan'la konuştuk Divan Kurulu seçimini. Hatta Divan Kurulu başkanlığına aday olanları değerlendirmesini istedik İlaslan'dan. Bütün adayların divan başkanlığı yapacak kapasitede olduğunu söylerken, kendi tercihinin Ali Sürmen'den yana olduğunu dile getirdi. Sürmen'in ideal bir divan başkanlığı yapacağına inandığını belirten Orhan İlaslan, konuşmasında "Gönül isterdi ki, seçime tek listeyle gidilsin ama olmadı. Bu saatten sonra yapacak çok da bir şey yok. Trabzonspor için hayırlısı neyse o olsun. Bütün adaylar dostumuz, arkadaşımız, ancak benim tercihim Ali Sürmen'den yana olacaktır" dedi. Dedik ya, Divan Kurulu başkanlığı için camiada saflar giderek belirginleşmeye başladı. Hadi hayırlısı...

YÜZME BİLMİYORMUŞ

Divan Kurulu için başkan adayları isim havuzu oluşturmaya başladılar. Kendilerine gelen isimleri havuzda toplayan başkan adaylarının, en sonunda topladıkları isimlerden yönetim kurulu listesini oluşturacakları konuşuluyor. Böyle bir teklift de eski yöneticilerden, yöneticiliği ile Trabzonspor taraftarlarının kalbinde taht kuran Kenan Sönmez'e gelmiş. Telefonla aranan Sönmez'e "Gel seni havuza atalım" denmiş. Sönmez de gelen teklife esprili bir dille "Ben yüzme bilmiyorum, havuza girersem boğulurum, yine karada kalayım!" diye cevap vermiş. Sahi Kenan Sönmez yüzme bilmiyor mu? Aslında kendisi Ganita'nın çocuğudur. Çocukluğu Ganita'da kayaların üzerinde geçmiştir. Doğal olarak da yüzme biliyordur.

İLK KEZ YAŞANIYOR

Trabzonspor'da belki de Türk futbolunda ilk kez böylesine bir olay yaşanıyor. Takımın teknik direktörü yapılan ve yapılacak transferlerde bire bir aktif rol oynuyor. Hayret! Ersun Yanal teknik adamlığını bir kenara bırakmış, bir özel uçaktan iniyor bir başka özel uçağa binip, başka bir transfer için göklerde kartal gibi uçmaya çalışıyor. Demek bunları da görecekmişiz! Trabzonspor'da bırakın değişimi dönüşümü takım uçuyor, arkadaşlar uçuyor, hem de başkanı, teknik direktörü, CEO'su, menajeriyle birlikte aynı uçakta uçuyor! Kemerlerinizi sıkı bağlayın! İyi uçuşlar!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap