SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaderimizi değiştireceğiz!

Kaderimizi değiştireceğiz!

27 Ekim 2013 Pazar - 09:13




Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Giresunspor’da Teknik Direktör Ahmet Ertem, gazetemizin il temsilcisi Erkan Başkıran'a önemli açıklamalar





KENDİ ELİMİZDE Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Giresunspor’da Teknik Direktör Ahmet Ertem, gazetemizin il temsilcisi Erkan Başkıran'a önemli açıklamalarda bulundu. Omuzlarında çok ağır bir yük taşıdıklarını ve aynı zamanda tüm Giresun halkının kendilerinden başarı beklediğini dile getiren Ertem, şehrin ve takımın kaderini kendilerinin belirleyeceğini söyledi. BAŞARI İÇİN Ertem, "Giresun’un bir futbol şehri olduğunu çok iyi biliyorum. Bu sorumlulukla çalışıyoruz. Daha çok çalışacağız ve işimizi severek yapacağız. Bunu hayata geçirdiğimiz takdirde başarı gelecek. Takımımın bu yükün altından kalkacağına inanıyorum. Şehrin ve Giresunspor’un kaderini değiştirmek için elimizden ne geliyorsa hepsini yapacağız" dedi. Yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok Ertem, "Kimse karamsarlığa kapılmasın, Giresunspor zoru başaracaktır. Yeter ki taraftarlarımız sabırlı olsun, desteklerini vermeye devam etsinler. Çünkü Giresun şehrinde geçtiğimiz yıllarda müthiş ambianslar yaşadım. Taraftarlarımız bize ne kadar destek verirlerse, bu çocukları bağırlarına ne kadar basarlarsa yenemeyeceğimiz hiçbir takım kalmaz" dedi. Bende isim değil çalışan oynar Giresunspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, sezon başındaki Kartepe kampını en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade etti. Ertem, "Kartepe kampında çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Aynı hassasiyeti devam ettiriyoruz. İşimizi büyük bir ciddiyet içerisinde yapmalıyız. Oyuncularım çok iyi bilsinler ki benim takımımda isim değil çalışan oynar" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap