SON DAKİKA



Haber > Spor > Kara bulutları dağıtacağız

Kara bulutları dağıtacağız

02 Ekim 2015 Cuma - 08:03




Güney, “Son iki maçta alınan yenilgiler bizi yaralasa da bunun tedavisi mümkün. Konyaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum” diy





Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Konyaspor maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini ifade etti. Son iki maçta hesapta olmayan puan kayıplarıyla yarışta sendeleseler de zirveden kopmadıklarını dile getiren Güney, “Galatasaray ve Osmanlı yenilgileri bizi yaralasa da bunun tedavisi mümkün. Konyaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum” dedi. Avni Aker’de artık puan kaybı yaşamak istemediklerini belirten Güney, “Şampiyonluk yolunda iç sahada alınacak sonuçların ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle, evimizde buraya gelen rakiplerimize puan kaptırmamamız gerekiyor. Takımdaki herkes üzerine düşen görevi yerine getirecek ve Avni Aker’deki üstünlüğümüzü rakiplerimize kabul ettireceğiz. Teknik kadro ve futbolcularımıza güvenimiz tam. İnanıyorum ki Konya maçını kazanacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap