SON DAKİKA



Haber > Spor > Kayyum atanırsa taraftar sizi affetmez!

Kayyum atanırsa taraftar sizi affetmez!

26 Ekim 2015 Pazartesi - 09:19




Trabzonsporlular Taraftarları Derneği Başkanı Ahmet Firidin’den çarpıcı açıklamalar.





Firidin, “Bu kulübün gerçek sahibi Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dır. Ona danışılmadan atılan her adımda bizleri karşılarında görecekler” diye konuştu.

GERÇEK SAHİBİ YILMAZ’DIR

Trabzonsporlular Taraftarları Derneği Başkanı Ahmet Firidin, seçim sürecine girildiği dönemde Bordo-Mavili kulüpte yaşananları masaya yatırdı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulüpte yaşanan gelişmelerin bir Trabzonsporlu olarak kendilerini üzdüğünü dile getiren Firidin, “Kulübün gerçek sahibi olan Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a danışılmadan kulüp içerisinde oynanan oyunları, biz taraftarlar olarak kınıyoruz” dedi.

ADRES BELLİ

Kulübün sahipsiz olduğu gibi bir algı operasyonunun yapıldığına dikkat çeken Firidin, ”Bu kulübün sahipsiz kalma gibi bir durumu yoktur. Bu kulübün gerçek sahibi Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dır. Bu gerçeği kimse görmezden gelemez. Sayın bakanımıza danışılmadan bazı kararların alınması Trabzonspor üzerine oynanan oyundur. Mevcut ve eski yöneticiler Onursal Başkan Yılmaz’a danışmadan adım atmamalı. Yol gösterici tek kişi Sayın bakanımız Yılmaz’dır” diye konuştu.

BİZANS OYUNU OYNANIYOR


“Kayyum Trabzonspor’a yakışmayan bir kelimedir” diyen Ahmet Firidin, “Kayyumu neden bazı kesim seslendiriyor? Bunu bir düşünün. Çünkü bu isimler Trabzon’a vermekten çok almak için kulübü kullanmaya çalışan zihniyettir. Bu zihniyetteki insanlar kulübü değil, kendi çıkarlarını düşünüyorlar. Açık söylüyorum; bu bir Bizans oyunudur. Taraftardan büyük kimse yoktur. Taraftar bu kulübün arkasında gerçek bir güçtür. Taraftarın tepkisi görmezlikten gelinemez. Bu kulübün altında kalırlar. Bizler bu oyunları bozacağız” ifadelerini kullandı.

32_23

BiRLEŞMENiN TEK ADRESi YILMAZ’DIR

Muhalif kanadın çatı adayı bulma çalışmalarını komik bulduğunu söyleyen Ahmet Firidin, “Trabzon’da 50 yerde toplantılar yapıyorlar. Taraftarı göz önüne almıyorlar. İnanın taraftarlar bunların karşısında bir tutum sergiliyor. Faruk Özak ise kendi ekibini Trabzonspor’a yerleştirmek istiyor. Trabzonspor’da eli ve ayağının olmasını istiyor. Bu kulüp kayyuma gidecekse bile bu, Yargıtay veya mahkeme kapıları değildir, Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dır. Başkanımıza anahtar teslim edilir, o kulübü herkesten daha iyi idare eder. Birleşme olacaksa bu, Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ın etrafında olur. Toparlayıcı ve birleştirici odur. Birleşme noktası Bakanımız Mehmet Ali Yılmaz’dır. Ancak onun etrafında birleşme olabilir. O büyüklük onda vardır. Trabzonspor onun evladıdır. Trabzonspor’u şu anda olduğu yerden kaldırır ve çok yukarılara taşır. Yeter ki birleşme onun etrafında olsun. Bunu yaparlarsa kulübün geleceği kurtarılır” dedi.

Düşün kulübün yakasından

Firidin, “Faruk Özak ve Sadri Şener’in başını çektiği gruplar Trabzonspor’a çok büyük zarar veriyor. Bunu kimse görmezden gelemez” dedi. Trabzonspor’da karmaşa yaratılmasının altında, Faruk Özak ve Sadri Şener’in başını çektiği grupların olduğunu dile getiren Ahmet Firidin, “Kulübe ‘Kayyum’ kelimesini yakıştıran onlardır. Biz şiddetle kınıyoruz. İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi bu kişilere biat etmediği gibi, çıkar ve menfaatlerini kesmiştir. 2 yıldır süregelen bir oyundur bu. Hacıosmanoğlu’nun önünü kesmek için her yolu mubah sayıyorlar” diye konuştu. Firidin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Futbolcuları içten pazarlıklarla ayartıp, takımın kötü sonuçlar almasını sağlıyorlar. Muhalif kanat bunun çalışmasını iki yıldır sürdürüyor. Otellerde, kiralanan ofislerde, Trabzonspor’da Hacıosmanoğlu ve ekibinin ipini çekmek için çalışmalar yapıyorlar. Kulübün altına dinamit koyuyorlar. Trabzonspor’un üzerinde kimse yoktur. Bizler gerekli tepkimizi sert bir şekilde vereceğiz.”

Çetelere kulübü teslim etmeyiz

Firidin, “İbrahim Hacıosmanoğlu hataları anlamıştır. Onun da iyi bir yönetim yapacağını biliyoruz. Yönetimini baştan aşağıya değiştirecektir. Yaşananlardan tecrübe sahibi oldu. Hacıosmanoğlu güçlü bir yönetim oluşturursa seçimi alıp götürür. Taraftar Hacıosmanoğlu’nun yanında. Çetelere bu kulübü teslim edemeyiz. Trabzonspor’da başarıyı değil kendi çıkarlarını düşünenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır” dedi. 

Küçük olsun bizim olsun mantığı var!

“Trabzonspor küçük olsun bizim olsun” zihniyetteki insanların kulübü ele geçirmelerine asla izin vermeyeceklerini belirten Firidin, “Trabzonspor büyüktür, öyle de kalacaktır. Biz taraftar grupları olarak şu anki yönetime destek veriyoruz. Seçimde bile İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanında olacağımızı buradan deklare ediyoruz. Kulüp için bir şeyler yapmaya çalışıyor insanlar. Hep engellerle karşı karşıya kalıyorlar” dedi.

Şota Arveladze gerçeği açıkladı

Firidin, “Hacıosmanoğlu’nu saha sonuçlarıyla yıkmaya çalışıyorlar. Bunu Şota bile açıklamıştır. Bir futbolcu hiçbir zaman Trabzonspor’dan büyük olamaz. Onur kimdir? Biz var ettik onu, sileriz de. Futbolcuların  üzerinden Trabzonspor’a oyun oynuyorlar. Faruk Özak her zaman bu kulübe fitne sokmuştur. Kötü günlerin sebebi Özak ve Şener’dir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap