SON DAKİKA



Haber > Spor > Kemik kadro aranıyor

Kemik kadro aranıyor

09 Ekim 2016 Pazar - 10:30




Son 6 sezondur kadro oluşturmakta zorluk yaşayan Bordo-Mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal da iskelet kadroyu oluşturmakta büyük sıkıntı yaşıyor





2017 yılında 50'nci yılını kutlayacak olan ve kadro planlamasını bu hedef doğrultusunda yapan Trabzonspor, Süper Lig'de 6 haftada aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı. Üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası kadroda sürekli değişiklik yapmak zorunda kalan Teknik Direktör Ersun Yanal, Bordo-Mavililerde son 6 sezondur büyük bir sorun haline gelen iskelet kadro kurmakta büyük bir zorluk yaşıyor. Her hafta farklı oyuncuları deneyen tecrübeli teknik adam kemik kadro arayışını sürdürüyor. Bu sezon geride kalan 6 maçta Bordo-Mavili takımda sadece iki oyuncu tam sürelerini doldurabildi. Onur ve Durica 540 dakika sahada kalan iki isim olurken diğer oyuncular ise ya kadroya giremedi ya da performansları nedeniyle yedek kulübesine çekildi. Bu tablo kadroda yaşanan istikrarsızlığı en önemli nedenlerinin başında geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap