SON DAKİKA



Haber > Spor > Kesinlikle düşünmüyor

Kesinlikle düşünmüyor

23 Aralık 2016 Cuma - 15:38




Luis Ibanez'in menajeri ve kayınpederi Darko Alegic, son durumla ilgili açıklamalarda bulundu.





Sezon başında Kızılyıldız'dan Trabzonspor'a transfer olan Arjantinli oyuncu Luis Ibanez'in menajeri ve kayınpederi Darko Alegic, son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal tarafından pek şans verilmeyen yıldız oyuncunun basında çıkan "ayrılmak istiyor" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten menajer, şimdiye kadar yönetimde kimseyle görüşmediğini söyledi. Yaşananlara açıklık getirmek istediğini belirten Luis Ibanez'in menajeri Darko Alegic şu açıklamayı yaptı:

"Luis Ibanez Trabzonspor'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor. Çaycılık yapsa da kulüpte kalacak. Burada kazandığımız parayı bir daha başka bir kulüpte kazanamayız. Bundan vazgeçmeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Sözleşmesi bitinceye kadar Trabzonspor'da kalacak. Yönetim basında çıkan haberleri kasıtlı mı yaptırıyor bilmiyorum. ama çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Yönetimden kimse bizimle görüşmedi. Bize sormadan herhangi bir kulüple görüştüler mi bilmiyorum. Ancak bu durum bizi ilgilendirmez. Bir oldu bittiye gelmemiz söz konusu değil. Luis Trabzon'da oldukça mutlu. Ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor. Trabzon'dan aldığımız parayı kesinlikle garanti ettirilmesi halinde başka bir kulübe kiralanması gibi seçenekler gelirse değerlendiririz. Ancak kazandığımız paradan aşağı inmemiz söz konusu değil. Luis üzerine düşenleri yerine getirerek sözleşmesinin sonuna kadar bekleyecek. Hoca bize çok şans tanımadı. Takımın başarısı da ortada. Yaşanan başarısızlığın sorumlusu olarak Ibanez'i göstermek çok büyük haksızlık. Fatura bize kesilemez. Takımın hali ortada. Yönetim bunun sorumlusu olarak hocaya fatıra kesmesi gerekirken kardoya giremeyn oyunculara kesmesi yanlış."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap