SON DAKİKA



Haber > Spor > Kimseye kırgın değilim

Kimseye kırgın değilim

12 Kasım 2015 Perşembe - 20:48




Trabzonspor Teknik Direktörlük görevi sona eren Şota Arveladze, bu akşam Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket etti.





Şota Arveladze Trabzon'dan ayrıldı... Ayrılığı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şota, ''Neden bu noktaya gelindiğinin cevabını vermek kolay değil. Önemli olan ben burada kimseye kırgın değilim. Pişman da değilim. İnsanlar diyor ki, ''Doğru zamanda gelmedin, yanlış zamanda geldin'' diye. Trabzon'a gelmem her zaman doğrudur. İster gece 3'te gelirim, ister sabah. İstersem yazın gelirim, istersem kışın. Onun için her zaman benim buraya gelişim doğrudur. İnsanları hala çok seviyorum, hatta 100 kat daha çok seviyorum. Çünkü burada o sevgiyi gördüm. Zaten emindim, 100 kez daha emin oldum. '' dedi.

Gidişinde saha sonuçlarının da etkili olduğunu belirten Şota, ''İşler biraz kötü gitti. Son haftalarda daha da kötü gitti. Bu da sebeplerden biri olabilir. Kader bazen elinizde olmayan şeyler yapıyor. Dediğim gibi yine de kimseye kırgın değilim. Taraftara hala borçluyum. Buraya iyi düşünerek geldim, başarılı olacağımı düşünerek geldim ama olmadı. '' dedi.

Şota, kendisine sorulan, ''Gelmeden önce bana orada çok büyük bir sevgi var, bunun kaybolmasından korkuyorum demiştiniz, sizce bu sevgi kayboldu mu?'' şeklindeki soruya ise, ''Erken gittim ya onun için bana olan sevginin kaybolduğunu düşünmüyorum. '' yanıtını verdi.

Trabzonspor'dan ayrılırken Arçil'in yediği bir yemek sonrası bu kararın alındığı yönündeki soruya ise, ''O gün orada yemek yemedim ben. Yeseydim de kimseye sormam. Bu yaşıma kadar, bu ülkede çok değer verdiğim insanlar var. Onlardan biriyle yemek yiyeceksem yerim. Ama yemedim. Ama Arçil yedi, hesabını da ben ödedim mecbur. Ben gündüz meydanda yemek yedim, bu sefer hesabını ben ödedim'' dedi.

Futbolcularla vedalaşıp vedalaşmadığı yönündeki soruya ise Şota, ''Futbolculardan bir kaç kişiye veda edemedim. Antrenman saatine geldi. Bir kaç kişiyle konuştum. Futbolculara destek olunması gerekiyor. Bu futbolcular sizi bir yere taşıyacak. Bazen olmayınca olmuyor. Penaltı girmiyor. Bu da futbolun yazı olmayan kuralları.'' dedi.


Şota, ayrıca Trabzonspor'un önemine vurgu yaparak, ''Şehirin mutlu olmak için çok sebebi var ama mutlu değil. Çok basit bir sebebi var Trabzonspor... Ama olmuyor. '' diyerek sözlerini noktaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap