SON DAKİKA



Haber > Spor > Kiralıklar ne olacak?

Kiralıklar ne olacak?

02 Haziran 2015 Salı - 10:39




Trabzonspor’da yeni sezon öncesi büyük bir sorun yaşanacak gibi.





Karadeniz ekibinde geride kalan sezonda farklı takımlara kiralık gönderilen 18 oyuncu geri dönüş hazırlığında. Fakat Trabzonspor’dan bu oyunculara bakış açısı hiç de olumlu gözükmüyor. Devre arası Eskişehir’e gönderilen Mustafa Yumlu için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Ben burada olduğum sürece Mustafa forma giyemez” diyerek, bu oyuncuya kapıların kapalı olduğunu baştan söylemişti. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da diğer oyuncuları süzgeçten geçirdiği ve hiçbiriyle çalışmak istemediği ortaya çıktı. 

İşte Karadeniz ekibinin kiralıktan geri dönecek futbolcuların listesi

Mustafa Yumlu (Eskişehir) Caner Osmanpaşa (K.Erciyes) Serdar Gürler (K.Erciyes) Gökhan Karadeniz (Antalyaspor) Ramazan Övüç (Aydın 1923) Batuhan Artaslan (1461 Trabzon) Bourceanu (S.Bükreş) Gökhan Yazıcı (Sakaryaspor) Oğulcan Gökçe (1461 Trabzon) Mert Danışmaz (1461 Trabzon) Abdullah Turan (1461 Trabzon) Ali Han Tuncer (1461 Trabzon) Hasan Ahmet Sarı (1461 Trabzon) Kurtuluş Yurt (1461 Trabzon) Mehmet Kuruoğlu (Boluspor) Abdulkadir Özdemir (Şanlıurfaspor) Gökhan Alsan (Şanlıurfaspor) Göksu Alhas (Şanlıurfaspor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap