SON DAKİKA



Haber > Spor > Kod adı Avcı

Kod adı Avcı

06 Mayıs 2016 Cuma - 10:23




Yeni sezonda takımın yaş ortalamasını 22’ye çekecek olan Trabzonspor bu düşüncesini Besnik Hasi ile hayata geçirmeyi planlıyor. Arnavut teknik adam ‘y





Spor Toto Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kaldığı bir sezonun sonuna yaklaşan Trabzonspor’da yönetim gelecek yıl planlaması için harekete geçti. Bu anlamda ilk olarak yeni sezon için bir teknik direktör ile anlaşılıp, ardından transfer çalışmalarına hız verilecek. Mevcut kadrosunda önemli bir yapılandırmaya gitmeyi planlayan Bordo-Mavililer, şu an 26 olan yaş ortalamasını yeni sezonda 22-23’e çekmeyi düşünüyor. Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta da bu bağlamda takımın başına Anderlecht’in Arnavut teknik adamı Besnik Hasi’yi getirmeyi planlıyor. Belçika kulübünde altyapıya son yıllarda önem veren ve 21 yaşındaki Praet ile 18 yaşındaki Tielemans gibi futbolcuları vitrine çıkartan Hasi’nin Trabzonspor’da da başarılı işler çıkartacağına inanılıyor. Anderlecht altyapısından yetişen Praet’in 9, Tielemans’ın ise bonservis değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap