SON DAKİKA



Haber > Spor > Kroos hamlesi

Kroos hamlesi

24 Ocak 2015 Cumartesi - 19:23




Bordo-Mavililer hem ön libero hem de stoper mevkiinde oynayabilen Werder Bremen’li futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.





Trabzonspor Avraam’dan boşalan yabancı kontenjanını Werder Bremenli futbolcuyla doldurmak istiyor. Bordo-Mavililer Alman ekibinin 23 yaşındaki genç oyuncusu Felix Kroos’a kanca atmış durumda. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ön libero mevkiine ısrarla oyuncu istemesi üzerine harekete geçen Trabzonspor yönetimi aradığını Bundeslica ekibinde buldu. 1.84 boyundaki yetenekli futbolcunun ön liberonun yanı sıra stoper mevkiinde oynadığı öğrenildi.



Bu sezon 15 maçta 9 kez 11’de forma giyen Felix Kroos için Werder Bremen’e teklifte bulunan Trabzonspor yönetimi bu transferi birkaç gün içinde bitirmeyi amaçlıyor. Bu arada Hamburg’da forma giyen Tolgay Arslan’ın Beşiktaş’a gitmemesi için Trabzonspor yönetiminin son bir hamlede bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap