SON DAKİKA



Haber > Spor > Lider gidip lider döneceğiz!

Lider gidip lider döneceğiz!

11 Ekim 2017 Çarşamba - 13:48




Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi Ayvaz, Antep deplasmanından 3 puanla dönüp liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade etti.





TFF 1. Lig’de namağlup liderliğini sürdüren Akın Çorap Giresunspor’da, bütün gözler Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçına çevrildi. Çotanakların Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Ayvaz, Antep deplasmanından kayıpsız dönmek ve liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Ayvaz, “Ligde oynadığımız son iki maçta Elazığspor ve Ümraniyespor ile kendi evimizde berabere kaldık. Bu iki maçta yaşadığımız puan kayıplarını telafi etmemiz gerekiyor. Önümüzde Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda oynayacağımız kritik bir müsabaka var. Bu zorlu 90 dakikaya lige verilen milli maç arasında çok iyi hazırlandık”

“Çalışmalarımıza kendi tesislerimizde ara vermeden devam ediyoruz. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Oyuncularımızın idmanlarda gösterdikleri performanstan gayet memnunuz. Rakibimizi yenip hem yeni bir galibiyet serisi başlatmak hem de liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Deplasman fatihi

Ligin namağlup tek takımı olan Akın Çorap Giresunspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Birinci haftada Boluspor ile berabere kalan Çotanaklar, bu maçın ardından oynadığı son iki deplasman maçını kayıpsız geçti. Üçüncü haftada İstanbulspor’u, beşinci haftada da Denizlispor’u 1-0’lık skorlarla geçen Yeşil-Beyazlılar, 3 dış saha maçında 4 gol atıp kendi kalesinde 2 gol gördü.


Çotanaklar Antep’e çıkarma yapacaklar

Giresunspor taraftarları takımlarını Gaziantep deplasmanında da yalnız bırakmayacaklar. Giresun ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de çok sayıda yeşil beyazlı taraftar cumartesi günkü karşılaşmada Gaziantep Stadyumu’ndaki yerini alacaklar ve doksan dakika boyunca Giresunspor’u destekleyecekler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap