SON DAKİKA



Haber > Spor > Mandıralı görev başına

Mandıralı görev başına

21 Ocak 2016 Perşembe - 08:26




Lucescu, Ramos ve Rijkaard derken Trabzonspor yönetimi takımı Hami Mandıralı’ya emanet etti.





SORUN YOK

Trabzonspor’da kan değişikliği yaşandı. Bordo-Mavili yönetim sezon sonuna kadar takımı emanet etmek istediği Karadeniz ekibinin eski çalıştırıcı Hami Mandıralı’yı Trabzon’a getirdi. Trabzonspor'da yönetim kurulu üyeleri ile kısa bir görüşme yapan Başkan Muharrem Usta, "Evet, sorun tek başına bir teknik direktör sorunu değil. Ama bu konuda artık bir karar vermemiz gerekiyor" demesinin ardından apar topar Mandıralı’yı şehre davet etti.

İKİNCİ KEZ

Mustafa Akçay ile yolların ayrılmasından sonra Bordo-Mavili ekibi kısa bir dönem çalıştırmasına rağmen başarılı sonuçlar elde eden Teknik Direktör Hami Mandıralı, havaalanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, "Başkan çağırdı ve geldim. Benim için sorun yok" dedi. Genç teknik adam ile sezon sonuna kadar el sıkışıldığı, Mandıralı’nın bugün yapılacak Beşiktaş maçının hazırlıklarında takımın başında yer alacağı belirtildi.

YÖNETİMİN PLANI


Şota Arveladze ile yol ayrımına gidilmesinin ardından takımın başında yer alan Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu’nun da yeniden altyapının başına döneceği belirtildi. Bu arada Trabzonspor yönetiminin sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı Mandıralı için yeni bir plan belirlediği ortaya çıktı. Kulüp yönetiminin gelecek sezon takımı yabancı teknik adama emanet edip Hami Mandıralı’yı da birinci yardımcı antrenör yapmayı amaçladığı da öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap